misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Saturday, July 30, 2011

Aku geram dengan Ben Ashaari


Geram!!! geram dgn abg ben nih,..huh! apsal abg ben wat segmen jer xajak saya???? apa saya ni xberguna ke dekat abg ben??? sampai hati kan wat macam ni??? it's ok..enough! $#@$#@^$%^&$#%&%^$#%$@$%#%$.... 
hehehehehehe..ok la saja jer nak start ayat cam tu. pehhh, jgn la marah main2 jer pun.. td da baca komen kat blog yg join segmen abg ben ni, da ka patut dia kata blogger tu ( tipu semata2 nak naikkn trafik? ) iskhh3x......
sebenarnya makin dekat bulan ramadhan nak menjelma, kita patut mengeratkan silaturahim. xsalah pun letak tajuk apa2x... abg ben xmarah pun kan3x.. tu salah satu cara orang nak baca entry kita kan3x??? ok2x...
terus pada segmen..><



aku sayang gambar ni..serius, sebab aku sayang anak saudara aku nih, dah lama xjumpa, rindu sangat2 kat baby Mira, ni jer yang gambar yang aku tangkap dan ada kat wallpaper hp aku, serius aku nk jumpa mira, rindu sgt2x... gambar ini mungkin tak terbaik tapi dekat di hati aku

last jumpa sebulan selepas syawal tahun lepas, tahun ini aku tak tau masih dapat jumpa dia lagi atau x???

Ramadhan nak menjelma dah, xpasti syawal yang akan datang kakak aku tu akan bawa balik mira atau x?

walau macam mana pun kita ada masalah dengan keluarga, tapi ingat jangan sesekali putuskan ikatan silaturahim antara adik beradik. biar bergaduh atau apa sekali pun, kita kena berbaik semula. ikatan keluarga adalah paling penting.

salam ramadhan yang bakal tiba...... ><

9 comments:

Lavender Lassie Roses said...

betul, betul, betul.... comeyl la si tecik baby Mira tu.. :)
Singgah sini dr segmen Abg Ben.. :)

http://lassierose.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-kenangan-terindah.html

AzatLazat said...

comel ye anak saudara,jangan risau.mohon pada tuhan semoga semuanya kembali aman

~mira~ said...

comeynyer...geram tgk..hehehe
singgh cni plak =)

http://mira19.blogspot.com/2011/07/bersama-ben-ashaari-gambar-terbaik.html

Lulu Caldina said...

Selamat menyambut bulan ramadan..
Selamat berpuasa.. :)

lisa lis said...

thanks pada yang sudi usha2 blog sy utk segmen abg ben nih~ huhuhuhuhu..masih sedih nih..><

ok la..selamat menyambut ramadhan~ semoga hari2 kita penuh dgn keberkatan ~ amin~

PeRmAtA bIrU said...

dtg tengok gambar..:)

mykhalis said...

stuju2..darah daging kita sendiri..betultak?selamat menyambut ramadhan

N A T A S Y A ツ said...

comel nye !
mak sedare die pon cun ;)

*saya follow awak* ^_^

Azura Mendezz said...

Alahaii..sabar erk??
Apa2 pon.. Selamat menyambut Ramadhan al-Mubarak.. =)