misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Monday, July 18, 2011

Ketika Hati Ini Serahkan Segala..

Assalamualaikum....

DENGAN NAMA ALLAH YANG PEMURAH LAGI MAHA MENGASIHANI

gambar hiasan _ baby mira anak sedara aku~


Ya Allah Semoga Kak Haslina Bt. Hasnan selamat melahirkan anak~ semoga dpermudahkan segala urusan. semoga segalanya berjalan dengan lancar, aku doakan yang terbaik untuk kak Haslina dan anak yang bakal dilahirkan.

Ketika Hati Ini Serahkan Segalanya, aku mengharap kan yang terbaik untuk orang2 yang aku sayang.. Aku mendoakan yang terbaik. Amin.

No comments: