misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Thursday, July 14, 2011

taksub Berblog walking

Assalamualaikum....

hohohoho..kerja dah settle..yes2x... so per lagi..time2 cam ni aku nak cari ilham bblog walking>>> blog walking pun perlu ilham kew????? >< ...

semalam sebelum tido..macam2 aku pk wooo.. aku smpai siap termimpikan blog abg khalis.. aishiro....~ apa la aku nih hahaha..nama pun misz.dejavu kan>???? hehehe...

ok2x.. entry saja bagi gempak..padahal xgempak pun..

aku ni boleh kata rajin meng blogwalking.. 

top list aku mesti lah .. 


hehehe.. kalu abg khalis baca kompom dia kembang kucup nnti kah3x... hehehe ><

pas tu aku akan view apa2 saja tajuk yang best2x...

aku suka blogwalking blog2 yang cumel2x..

tapi aku xsuka blogwalking blog yang banyak iklan..cis... berat tul nak loading.. tu yang aku xsuka... nak letak iklan boleh..tp skit2 la yer hehehehe~ cian wooo pc aku nih...~

bila dah blogwalking apa saja yang aku rasa nak follow aku follow la.. 

kdg2 aku jadik silent reader dulu..pas tu follow... i follow u..hik2x..><

so.. apa kata jom la sama2 berblogwalking..tambahkan trafic orang.. kalu rajin g la letak link blog korang>>> aku serius malu nak wat hehehehe~ rjin2 la mgomen2 orang.. rajin2 kan lah mbelek2 blog orang ..pling penting.. 

rajin2 kan lah diri menambah ilmu yang ada dlm blog2 orang lain.. ini la benefit bila bblogwalking ~~~~

p/s: byk rupanya perkara yang kita tak sangka da dalam blog...


chow chin chow.. ><

No comments: