misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Monday, July 11, 2011

abg ben..abg khalis... saya....?????

Assalamualaikum...

hik3x.. entry aku hr ni mau lebih bsifat pyayang and romantika~ pehhhhh ~ 

sebenarnya aku dah lama suka deme nih..hik3x..tiba2x kan.. seb bek kekasih aku xda blog..kalau dia tau..bpeluh jantan aku nnti~ 

ok2x..bbalik pada topik utama, dulu pun aku pnah wat entry pasal dia org..

tp ttiba mood aku nak ngada2 lak bgthu aku suka abg ben ngan abg khalis.. abg??? tettt~~ hehe ><

nak tau napa?????  sebab aku xtau napa? tiap kali buka blog..aku cari blog abg ben >>>> http://www.benashaari.com dgn abg khalis http://blogslucumenarik.blogspot.com 

hehehe..biasala..bukan aku k..blog aku ni ngada2 skit.. nnti blog aku sakit kalu xmsuk blog depa2 nih.. hehehehe

dalam hati tpikir2 gak.. bila la aku ley wat entry yg best2x.. ni pun dok jadi silent reader jew.. ok la kan???

ok2x... aku xley taip pnjang2...malu wehhh~~ ><





2 comments:

Cha sahaja said...

ku pown ske blog khalis tu..keh keh..ad yg lawak, ad gk yg berilmu..;D

Smoker Haven said...

yippiii...suka jugakkkkk~ btul2x...sume best2x..so xda menda yg bosan..time bosan mmg best layan~