misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Saturday, July 9, 2011

Bersih 2.0 MEMANG tak patut diadakan..inilah yang terjadi...

Dengan Nama Allah Yang Pemurah Lagi Mengasihani...

Assalamualaikum.....

aku dah kata..( dalam Hati ).. Inilah yang bakal terjadi.. aku dah kata tak mau pikir..tapi inilah yang terjadi.. aku tak suka.. mana semangat patriotik dalam jiwa rakyat malaysia? serius?? sukakah kita dengan pecah belah begini..

aku xnak explain byk2x..aku buka harian metro dlm tenet..


ok..aku xnak citer panjang2x..serius memang dah xguna.. 

ini saja aku mampu katakan~


penyokong perhimpunan bersih 2.0  menuju ke dataran merdeka dari central market . kuala lumpur


ribuan penunjuk perasaan berarak dari jalan bukit bintang ke dataran maybank dalam perhimpunan bersih 2.0


perhimpunan bersih di sekita puduraya


salah seorang peserta demonstrasi bersih 2.0 membaling gas pemedih mata ke arah polis


semua gambar diatas di ambil pada wktu ini..boleh follow harian metro...

 jadi..

dimanakah bersihnya?????????????

sukakah kita yang di laungkan bersih?????

ok..aku stop.. ( jiwa kacau )


aku dah kata..aku xnak jadi macam ini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






2 comments:

mykhalis said...

lisa..gambar di bawah sekali adalah editing.. lisa kena rujuk juga pada sumber lain supaya kita mendengar dari dua dua pihak..lisa boleh tengok malaysiakini atau di FB BERSIH..

lisa lis said...

huhuhu..sob3x..yeker? aisey xsempat nak wat research hehehe,..tq abg khalis..~