misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Thursday, July 21, 2011

IDA : BLACK AND WHITE CONTEST

Assalamualaikum....


ok2x..dah penat bblogwalking untuk segmen abg ben cari blogger baru...

pas tu usha jap..jumpa lak contest baru nih..

hahahaha..tiba2 tringin plak nak join~

walaupun cik ida ni xkenai sy... sy follow gak la contest dia nih,..

sbb sy mmg suka hitam putih~

gambar hitam putih kita pun kena truk gak... xsusah nak cari..coz aku nya header pun dah hitam putih..so aku pkai blog aku nya..coz header ni aku suka sgt2x...

hehehehehe><



appun cik ida.. all the best~

7 comments:

= d = said...

good luck..!!
:)

lisa lis said...

arigato ghozaimas...

haitz...><

~ cHAniE huBBy bOnd ~ said...

semoge bejaye..
n_n

cik Ida said...

Thanks for join dear.. Gud Luck!!.. :)

ida Firdausi punya belog

Luz Claritta said...

smart.. :) good luck

fadlisabri said...

gud luck~

visit here frm Egypt~

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

dkna said...

gud luck :)

http://kasihsuci-whh.blogspot.com/2011/07/ida-black-and-white-contest.html