misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Wednesday, July 20, 2011

Time lunch Perut Jangan Sedih

Assalamualaikum...

huhuhuhu, dah tengahari woo..ni time lunch, perut aku dah lapaq..serius lapaq gila2x.. ok perut sabar perut hehehehehe~~~

tiba2, aku teringin nak makan masakan kampung nyum2x.. aku tringin masak lemak rebung nih, 

nnti nak call mak la suh cari kan rebung, balik kpg nnti ley makan msk lemak rebung..nyum3x..

korang dah lunch lum???? ( jgn lupa lunch k)

ok la..nak out dulu, sambil tunggu makanan yg di order smpai.. aku order nasi putih+sayur kobis msak lemak+ayam atau daging masak lemak..xkira aku nak yg blemak2 jer hr ni..perut aku dah ngidam...
tapi kan kalu xsmpai makanan yang aku pinta tu aku mkn  jer la apa yg ada kat tesco nih huhuhuhuhuhu~

bye3x...

No comments: