misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Sunday, October 30, 2011

Ulang Tahun Pertama Saya Dan Si Dia

Dedikasi Cinta Buat Kekasih Hati ku

30.10.2011




Cahaya Cinta


Dia telah menentukannya
Kita bertemu dan bercinta
Inilah oh takdirnya
Bukan kerana harta
Inilah citra cahaya cinta
Pintu hatiku telah kau buka
Tak mampu ku menafikannya
Kejujuran diberi
Kasih takkan terhenti
Ini bahagia yang ku cari
Sayangi daku
Peluklah daku
Janji dengan ku
Semai cinta nan satu
Tuhan menguji
Takkan berhenti
Hanya ku pinta
Sama setia menjaga
Hingga ke alam syurga



Ya Allah, Permudahkanlah hubungan yang kami bina, kekalkanlah hubungan ini, kuatkan kasih kami Ya Allah, Dari mu engkau berikan hati dan cintaku untukknya, ku berharap cinta ini , rindu ini tak akan terhenti untuk Dirinya, biarlah tali kasih ini menjadi seteguh-teguhnya, andai ada penghalang engkau kuatkan hati ku Ya Allah supaya aku mampu menhadapi dugaan Mu.
Terima Kasih Ya Allah engkau pertemukan aku dengan dirinya, kerana dialah aku mengenali untuk mencintai mu Ya Allah, Engkau menghantarnya untuk membimbing ku, ku harap Jodoh kami berkekalan, insyaalah. Amin.

Sebulan Yang sudah Berlalu

Assalamulaikum..

hahahahahaha..time-time begini kena gelak kuat-kuat, bagi kasi gegar tesco ni, teruk tul la aku ni, dah la balok.. liat lak tu..setelah sebulan berlalu baru nak update semula blog yang lama dah terbengkalai dan terbiar dengan penuh kesadisan nih, cian la kau blog.. aku rindu kat kau nih, tu yang aku mula nak aktifkan kau semula.. 


hari ni 30/10/2011..dengan rasminya blog ni di aktifkan semula..yippi... tak mau tidor-tidor lagi...~

p/s: nak kena berhenti kejap.. da prob3x lak nih...