misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Sunday, August 14, 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK


assalamualaikum...

lama xjoin apa2 segmen, so hari ini ambik peluang sekejap, seperti kata khalis kena pandai curi masa lah.. jadi, semua kerja pun dah settle sat untuk hari ni, sesi utk join segmen abg ben, walaupun hati aku parah sebab baju yang di order dekat kawan abg ben tu sy masih lagi tak dapat huhuhuhu..sedih wo hati ini.

ok la, berbalik pada segmen..

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK?????? 
hohohohoho.. susah nak jawab nih, serius memang susah hahahaha~ appun, terpaksa jugalah menjawab walaupun hati ini memang tak dapat nak memberi kenyataannya~

Blog saya memang tak best hahahahaha..

mana nak best, update pun bila ada masa.. angan2 betul la, dulu berkobar-kobar kata nak jadi blogger sejati..cis btul la~

blog saya memang tak best pun..sebab tak ada apa2 yang menarik hehehehehe~

blog saya memang tak best sebab ..sebab..sebab.... ermm.... tgk.. sampai nak tulis pun dah tak tahu..

tu yang memang tak best..hahahaha..

tp satu yang best blog ini mengantikan facebook saya..

blog ni luahan hati saya..curahan jiwa saya..

blog..sy memang sayang kat kamu hehehehehe~~~



24 comments:

NUR said...

suka la background hitam..
hitam itu menawan dear!

osHin said...

singgah ke blog best :)

orul luna said...

blogwalking here ;p

http://sayesayangorul.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

SoLy SoLicious said...

dtg singgah belog best :)


http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

akubersamaCahya said...

best tak best ia tetap blog kite! asal kite syg ia.. hehehe

glow in the dark! weee~~

singgah sat na.. abc pun join segmen nih! mai2

Cik Purple Cheesekaholic said...

lagi best.. wohoho.. lagi best wohoho..:P (nyanyi ikut iklan myvi ) singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

H.J said...

kena ada masa la tu untuk update..aha

mykhalis said...

best jerk..kalau kita wat betul2.. mesti best sokmo..

Nurhasliza Jeffry said...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

cx's said...

cx intai blog best ni!! segan nk masuk. intai je lah. heheh. Ben Ashaari tanya blog saya best tak?

Asyikin said...

singgah dan follow awak ^_^

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah dri segmen abg ben ..=)


lebih senang letak pop up comment..=)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Miss Nadya said...

nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

QasehSuci said...

lain dari lain...black..

ninie_azriena said...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mr.Baiz said...

hye..selamat berkenalan..
blog awak best..nice..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

terjah dari segmen Ben

~AmyLiana86~ said...

hai..salam perkenalan..amy datang singgah blog2 yang best.n xlupa folo sekali...amy komen sini maknanya blog awak ni best..hehe..

blog amy best tak??

http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

~AmyLiana86~ said...

hai..salam perkenalan..amy datang singgah blog2 yang best.n xlupa folo sekali...blog amy best tak??

http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Luqeem™ said...

singgah tgk blog best ni :)

jom singgah :) BA : Blog saya best tak?

Run Away said...

salam kenal...sy dari segmen BA..salam ramadhan...dan aidilfitri...;d

Run Away said...

salam kenal...sy dari segmen BA..salam ramadhan...dan aidilfitri...;d

Lulu Caldina said...

Hai awak!!

Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni.. Blog yang best.. :)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mohd Syahidi said...

hii....
dtg terjah blog best nie....

follow skali...

http://sa-xi-di.blogspot.com/

lisa lis said...

yea lulu caldina akhirnya myusul ke blog sy.. hehehehehe~

tq yer pada blogger2 yg sudi view blog sy nih~ xsempat nak terjah blog korang.. tp yg sy dah view n terjah tu sy dah tinggalkan surat hik2x.. ><