misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Monday, July 11, 2011

ENTRY untuk Si Dia My Khalis

assalamualaikum....

adesss..bdebar2 jer taip kat blog nih..adess..rasa panas, cam nak lemah jantung cam nak tcabut otak pun ada, apa jadi nih kat aku.. hik3x.. acah2 jer nih.. fenomena ni jadik pabila blog yang kita suka follow still follow blog kita yang xseberapa blog nih..kan3x.. belum abg ben follow..kalu dia follow..aku pun xkira lagik nak jadik apa.. ok2x stop..


( Minta izin pkai gmbar )
entry nih utk my khalis.. TQ yer abg khalis.. aku pun xtau nak panggil apa? nak panggil khalis jew cam melampau..hehe..kena hormat yang lebih tua, nak panggil my khalis aku takut org pk len haha~ so atas dasar hormat aku panggil abg khalis jew.. abg khalis minta izin na.>>> cewah siap mnta izin tu..~ ( ok2x..si dia kompom jeles nnti)..

TQ sgt2 sbb view sy nya bolg yang xberapa nak siap nih... 

TQ sebab mberi nasihat >>>    ...malu nih > <

TQ sebab wat hati ni mau usha blog abg khalis hari2x.. kalu xusha boleh bosan nih..

TQ sebab xkudukut ilmu..mungkin xbyk tp still mberi manfaat.. >>> puji ikhlas ni~

TQ sebab hehe.. first layan blog..blog ni la yang saya view dulu... ok2x... ckup2x..

abg khalis kompom penat baca hehehehehe~ xpe2..sy ikhlas nih mgucapkan terima kasih~

n

TERIMA KASIH SEBAB RAJIN MENG'UPDATE ENTRY YANG MACAM2 ADA...~

JOM2X.. FOLLOW......



TQ....

p/s: walaupun xda sapa baca..aku tetap mau wat entry ni hik2x..


2 comments:

mykhalis said...

hehe..Khalis baru perasan entry ni(jgn kecik ati arr) Khalis dah baca n rasa kembang hidung tak nak turun nie..wahahaha

lisa lis said...

hahahaha..xjadik kecik hati..jadik bbesar hatii...khalis xwat segmen bersama khalis pun sy dah watkan dulu hik3x... ni kira boleh kira sekali kan hehee>>>> tiba2 terasa malu2 kucing~