misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Tuesday, July 19, 2011

BEN ASHAARI ,AKU PILIH 3 BLOG INI KERANA

ASSALAMUALAIKUM...


Hehehehe...godek punya godek apa yang di inginkan dalam segmen ini.. serius, aku bukan pandai sgt bab bersegmen ni..jenuh kena baca balik apa yang abg ben tulis..

fuhh..lega customer dah xda..aku kena kejar masa nih..

abg ben suh pilih 3..

so aku senaraikan 3 orang ..





knp aku pilih dia org???

hahahaha.... aku mmg suka gelak.. ><

sebab tiap kali msuk entry abg ben.. aku selalu nampak depa nih serius rajin mengomen...~ mmg follower abg ben yang setia..

itu saja.. sama2 menolong mnambah rakan.. sama2 utk mengenali satu sama lain, sy msih br dlm dunia blog, jadi saya harap blog dapat mengeratkan hubungan sesama blogger yang lain..
tq~

appun..selamat maju jaya utk blog yang msuk segmen abg ben n yang terpilih...

wish all the best for all blogger~

p/s: sekali sekala join blog seronok la plak hehehehehe~ terasa diri bkejar2x...

4 comments:

I said...

anda terpilih. sila visit untuk info selanjutnya. terima kasih.

http://oiikaoi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

lisa lis said...

tq..xsangka lak terpilih walaupun hanya random hehehehe ><

tq sudi singgah blog yang xseberapa nih.. tq7x....

I said...

ehe tq jugak sudi folow.ehe salam perkenalan ye,,

lisa lis said...

sama2x..salam perkenalan jugak ...><