misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Thursday, June 3, 2010

pErtama KaLi Aku....

Assalamualaikum...

alhamdulilah..., hohoho.. arini aku terpaksa start semula blog aku nih.. bukan sebab aku dah lama xwat blog atau apapun ( sebenarnya br ptama kali wat blog )..tp sebab aku br nk start balik aktifkan blog aku setelah lama aku g mjelajah byk blog2x kat malaysia nih..( dah ada 3 blog, tp ni pkai email yg pling aku syg, sbb tu la mau btui2 wat blog...psssttt..blog lain tu ada tp nk fokus tang nih)

da blog yg serius aku kagum dgn depa nih..

da blog yang aku suka tgk hr2x...

da blog yang brunsur politik dan sememangnya aku xberminat dgn politik yg kdg2 pada aku semakin mgarut dan...aku view gak..hohoho~ ( nk ckupkan syarat politik dlm diri sbb xpnah mgundi)

hari2 aku usha blog... tp aku msih failed lagi utk mgakltifkan diri aku mcm bloger2x yang mmg aktif dan dah tahap giler depa expert..

so....

aku just nk bgthu.. hehehehe.. pertama kali aku nk bgthu yang aku adalah org baru dlm blog nih...

so... selamat bkenalan~


p/s: tulun ajarkan aku jadi blogger aktif....

~ hohohoho.. lupa lak nak bgthu ni aku pkai post yg lama.. sbb nk ingat balik tarikh first aku wat blog nih..hehehehe~