misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Monday, July 18, 2011

Layan Kebosanan Tahap Jiwang

Assalamualaikum...

sob3x..hari ni sedih giler sbb ~ 

1. Bosan tahap gaban.
2. Ditinggalkan sang kekasih untuk sementara, sbb si dia ada hal mustahak.
3. Dok sorang2 dalam kedai tanpa dtemani julie.
4. Hari ni semua org jaga kedai sndry, xmerayau2 dekat kedai aku.
5. Aircond giler babun sejuk..melampau tesco nih, agak2 la aku ni dah la bdarah bukan kutub ais.
6. Dah tak ada kerja nak di buat.
7. Tak ada entry nak dgodek2 kat blog orang lain.

hari ni malas betul nak blogwalking, sebab aku awal2 lagik dah blog walking dr pg td  
( pancit jap nih )

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

hari ni aku cuci mata tgk pak cik2x..n mak cik2x jer kat tesco nih.. sadis rasa~

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

time ngah rindu2 ni..time bosan2 nih. so aku layan recording kat hp jer la.. layan lagu aku ngan si dia duet lagu istana menanti~ 

dari dulu minat giler lagu nih~ mgetar jiwa bila dengar~ >>> meter jiwang dah makin naik nih~

ok la chow dulu.. nak ambik angin panas kat luar~

2 comments:

mykhalis said...

kuatnya menjiwangkan diri..

lisa lis said...

hehehehe~ dah xda kerja nk wat..tpksa la mjiwangkan diri~ ><