misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Tuesday, July 12, 2011

Dato' Siti Nurhaliza sambung belajar~~~

Assalamualaikum...

selamat pagi ~

sebelum mulakan kerja hari ini aku usha2 dulu blog2 gosip ( beautifulnara + ohbulan + murai ) hehehehe~ ni memang rutin pagi2 aku.. usha kejap..xda yang menarik aku blah~ tapi pagi ni aku tertarik dgn kisah Siti yang nak smbung blaja.. alhamdulilah, semoga dpermudahkan segara urusan dan semoga menjadi student ngeh3x..

pas ni msti ramai yang rajin dtg kelas.. kalu sekali kelas dgn siti..ikshh3x..xpa2x..walaupun niat nak dtg kelas sbb nak jumpa siti..xpa2x..nnti niat tu akan jadi ikhlas utk blaja gak hehe~

kredit gambar dari  http://www.murai.com.my

semoga usaha siti untuk menjadi pelajar dberkati dan di iringi dgn semangat yang jitu.. al the best siti..~
dengar kata siti nak sambung belajar dalam jurusan muzik di Universiti Teknologi Mara ( UITM ),

ok la.. aku doa yang terbaik untuk penyanyi kesayangan aku ni.. ~amin~

No comments: