misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Thursday, July 21, 2011

berhenti bblogwalking

Assalamualaikum...

ok2x..aku berhenti blog walking?~ aku xmau dah.. aku bosan dah... serius aku tau mau blog walking..

keh3x....sabao2x..baca smpai abis...

sebenarnya aku dah penat hik2x..aku kena wat kerja dulu.. dr pg aku menatap blog2 ..aku view..aku follow.. mcm2 blogger aku dah jumpa hari nih~ 

aku rasa kalu sapa2 masuk blog aku ni..dr entry awal sampai la ke skrg nih...

aku byk citer pasal blog kan???

sampaikan mana2 dak2 tesco yang datang kat kedai aku ni pun aku xlayan..kalu layan pun ala kadar keh3x...

tapi...customer first~ customer kena la layan woo...

tp selalu kalu da julie dia yang layan..tu yg aku syg kat dia.. walaupun semalam aku dah bagi dia merajuk.. julie plz jgn merajuk lagi na...nnti dah xcomey..><

ok aku dah merapu meraban~

k la..nak rehat kan minda jap nih~

lalalalalalala~ 

3 comments:

Kancil 8349 said...

bila ada masa, barulah blogwalking...apapun tahniah lagi...


http://kancil8349.blogspot.com/2011/07/followerku-yang-ke-100.html

lisa lis said...

hehehehehehe.. hik2x..suka2x..jd follower ke 100~ kah3x..gelak guling2 dalam hati lagik ~

Anonymous said...

Hey There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I will be sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post. I'll definitely return.