misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Saturday, August 20, 2011

SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK?


Assalamualaikum....

tak pernah lagi join segmen Tia ni..so...jom klik kalau nak join..boleh tambah kenalan..kan3x...

Blog Gua Berat Tak???

Ku rasa2x lah kan.. hehehehehe..xberat kot... berat lagi aku kah3x....

wokeh la... chao chin cao.....~~~~~

34 comments:

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaaa . ni macamana tau blog tak berat ? gud job ! blog tak berat mesra pengunjung tau .. btw , hmm mungkin kamu boleh tukar setting untuk komen ni jadi popup window supaya lagi ramai akan suka komen di setiap entri kamu .. itu cuma cadangan dari Tia :)

thanks join ...

lisa lis said...

hehehehehe...sbb blog ni xbyk benda pun..tu yg xberat kot hehehehehe~

thanks sgt2 utk tips tu..dah wat dah jd pop up window~ maaf la lemah tang setting blog nih..~

appun tq sesangat.. ><

tia @ Ini Kisah Tia said...

yep ! teruskan isi blog macam ni . tak payah cantik2 sangat .. paling penting entri .. serius Tia masuk blog ni pun macam sesaat je dah habis loading ..

dan untuk popup ni , nice . dah senang nak drop komen :)

lisa lis said...

yea3x.... btul2x... hehehehehe..tq lagik sekali~

My Name is Mar said...

Simple je blog nih..
Memang lah tak berat..
Ho-ho-ho!
Tapi ok lah tu..

lisa lis said...

hehehehe..nak setting tak reti sgt.. nk msuk menda alah macam2... asyik ilang bacground jer..so mmg mantain macam ni jer la...

senang nak msuk tu penting~

anamizu said...

salam kenal dr cik ana :)
ok je blog ni..
x berat..
klik je trus siap..hehe

azie said...

blog ni x berat..ringan jep.. :)


http://dizizzmalife.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

G3-lina said...

simple je blog ni! gud jom! cepat load

PeRmAtA bIrU said...

blog nih x berat langsung.. sok broadband saya habis limit... saya buka blog nih ngan beberapa tab.. dan lancar saja..:)

Panggil aku Han said...

blog ni ringan..
lg2 pkai classic templte..lg la ringan :)

kotak bulat said...

mmg ringan pun.. :)
gud job!

hadi said...

sangat..sangat,..sangat ringan

Bro ahmad said...

sangat ringan...best mesra pengunjung, tahniah kt awak yea,

Bro ahmad said...

mana butang folower blog ni ehhh?

twinkeenabilah said...

Tak berat pun, Hee :)

Danial Razak said...

ok jer..tak berat pun..=)

[sutera kasih] said...

singgah dr segmen :)

blog ni ringan hehe..simple tp nice, itu ciri2 yg sy suka !

izni said...

tak berat langsung .
:)

aena jamil. said...

blog ringan. :D

Shaherah said...

Shera suka ^_^ tak berat woo.. ^_^

Ezad Skytech said...

laju kot loading blog ni..lebih kurang 5 saat je..blog pon simple..(^^,) huhu~

Nur Amni said...

hai hai...dr segmen..
emm..ni memang tak berat langsung.
done follow yeah ! :D

! ❤ PINKaholicx ❤ ! said...

amek mase 2 saat jewk nak loading abes,,sangat2 ringan,,hehe

Nadzirah K. said...

blog ni ringan :)

miss lyzeer said...

miss singgah. Blog ni ringan, mudah je loading..hehe =). jom terjah blog miss pulak =p

http://misslyzeer.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

mary ann ;) said...

belog nie pon ringan jugak! hehe ;)

athira aziz said...

blog ni sgt ringan..senang nk masuk n xyah tunggu2..:)

Princess Feyqa said...

salam :) lawat cni! blog ni ok simple so mmg konfem x berat eheee

hira said...

memang seronok datang sini. ringan! :D

anda dijemput untuk join segmen ni :)

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

miss usse said...

hey miss dejavu..
miss juliet dtg singgah..
blog anda lajuuuuu perh..
hepy blogging!:)

rerehalim said...

laju loading :)

miezah said...

dtg kesini dgn lajunya ..
hoho ..
tp kan header tuu ketengah sikit yer ..
~selamat berisnin~

lisa lis said...

hehehehe...

tq mieza~

header tu mmg perasan pun dia tkuar kekekekeke~

mls nak edit header tu...

nnti sy edit semula..

tq utk nasihat tu~ ><