misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Wednesday, August 17, 2011

Yeah3x...Nombor Bertuah......


Assalamualaikum.....

huhuhuhuhu,tengah sedih ni sebab gaji tak masuk lagi, nak mengubati kekecewaan disebabkan tak dapat gaji, dan sepatut 15 dah dapat, aku pun on9 la.. then tengok plak kat tempat view tu..huhuhuhuhu..nasib baik no nya 999 yang aku ambik td.. no kecemasan.. menambahkan hati aku yang lara ni sebab nampak sangat dia tau aku tgh dalam duka. 

ok2x..disebabkan nombor tu cantik sangat, aku pun happy kan lah diri.. dan bersangka baik lah mungkin HQ tengah buzy~

grrrrrrrrrrrrrrrrammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm~

p/s: hehehehe..sikit la plak aku membebel hari ni.. bgus2x...~

No comments: