misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Tuesday, August 2, 2011

Dah Lama Tak Bersama Blog

Assalamualaikum...

Kesian blog aku, tuannya puasa, blog pun puasa gak.. hehehehe, maaf la lama la rasa xupdate blog. salah satu sebab tak ada cerita wat masa kini hik3x..>< satu lagi sebab sekarang agak buzy dan tidak berada di depan pc nih~ dan masa aku bersama blog aku ni pun menjadik lagi ar terhad, wa respect la kat korang yang rajin update entry.. ~

dan sekarang pun hanya usha2 blog tertentu sahaja. join segmen pun sekerat jalan, tak boleh la nak 24 jam depan pc, nanti aku makin balok liat ..hohohohoho~

semalam masa otw balik kampung, macam2 citer aku nak update pagi ini, tapi sebab simpan dalam memori otak saja, kompom2 la aku lupa, almaklumlah otak aku ni pentium 4 punya otak..huhuhuhuhu~ memang cepat lupa hehehehe~

so, pada sapa2 yang sudi view blog saya ni dan masih lagi meng'usha2 walaupun tak ada bahan yang meletop2 cam blogger tegar tu, harap trusla usha hehehehe..da kesempatan saya update la blog nih..

hehehehehehe..malu la plak nak bgthu yang aku ni mmg balok liat hahahahaha.. balok liat tu sama erti pemalas..hehehe~

salam ramadhan~

No comments: