misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Thursday, August 18, 2011

JOM JOIN BLOGLIST CIK IDA

Assalamualaikum...


hehehehehe..Baru jer kata malas nak update entry.. jenjalan sat, jumpa plak entry Cik Ida ni, dia ajak join segmen.. hehehehe...

jom2x... join segmen cik ida ni.. dia kata nak celoteh apa saja pun tak apa.. n aku rasa aku tak ley ikut kata-kata tu hahahaha..sebab nanti aku merapu meraban..so jom support Cik Ida kita ni dgn join segmen dia..

orang kata.. mengeratkan silaturahim sesama blogger di bulan yang mulia ni ~

><



No comments: