misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Saturday, August 20, 2011

BLOG PILIHAN SAYA IALAH



hihihihihihi... TQ kANcIL8349... sebenarnya ni yang edit balik..sebab sebenrnya td dah taip tp xjadik publish sebab xcukup 10..huhuhuhuhuhu~ n sy dah siap wat senarai tp lima jer yang ada huhuhuhuhuhu ~ pas tu tiba2 baca komen kancil lak masukkan dalam senarai..kebetulan dalam list mmg ada kancil.. so sy wat semula hik3x.... rugi plak kalau tak senarai kan ~





 Suka tgk kancil yang sentiasa gigih untuk mencapai tahap follower yang di inginkan~ dan kancil ni boleh dikira blogger yang rajin~ chayok2x kancil~

sebabkan dia ni masih baru kita kena la sentiasa support blogger baru.. truskan bbloging tau~

 dia ni aku suka sebab rajin btul dan sudi view blog kita yang tak seberapa nih.. sgt2 la hargai solicious ni.. tq tau~

maaf la sy masuk dalam senarai hahahahahaha..sj nak expose diri keh3x..tak salahkan??????

 wawawwawawa..sy nak jugak bagitahu... kita kena support blog-blog baru..kasi dia orang semangat utk bbloging...

Maaf ..hanya 5 sahaja dalam list saya..kata kena ikhlas kan????? double kan jer la 5 tu..kompom jadik 10..hehehehe, xcukup syarat kan??? saya xnak ikut syarat tu..sy nak jadi degil..kata kena ikhlas.. ikhlas la nih.. yang perlu sj saya senaraikan.. lagi pun top favourite saya xjoinnnn...so sy xley nak taruk dah~ huhuhuhuhuhu~


appun..selamat bbloging semua~

7 comments:

SoLy SoLicious said...

terimaksih masukkan SS dalam senarai : )

Kancil 8349 said...

terima kasih lisa kerana senaraikan Kancil dalam pilihan kamu,...

aLya said...

list u here http://alyasyaqiera.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

mykhalis said...

huu..Khalis takde,,hehehe

lisa lis said...

hohohohohohohoho..blog khalis walaupun xda dlm senarai tp da dalam hati blog ni..cewah...~ khalis jgn la majuk na~ sbb tiap2 pagi kalau buka blog sy msuk blog khalis dulu.. tu rutin sy tiap2 kali buka blog hehehehe~

lisa lis said...

TQ SOLY SOLICIOUS ~

TQ KANCIL 8349 ~

TQ ALYA ( dh menjenguk nak bls kunjungan tp xjumpa tmpat komen...~)

EjAt_mU89 said...

anda telah diterjah
http://ejatmu89.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html