misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Thursday, August 4, 2011

Kereta Dilenyek Sampai Macam Tu Sekali

assalamualaikum...

pagi2 ni layan satu gambar yang boleh kira meruntun jiwa ar kalu kena kat kita2x..hahahahaha... kalaulah kat malaysia ni wat perkara yang sama kan best, xda la keta parkir merata2x, xda la suka-suki hati dia orang nak letak keta kat simpang2 sampai wat kesesakan lalu lintas.. tp kalu ikut balik, malaysia ni kecik kalu nak cari tempat parking masyaalah punyalah susah.. so letak jer la kat mana2 pun lagik senang..kan3x??? hehehehe..xkira ar, susah nak caro parking pun, still kena ikut peraturan ok..

layan la gambar utk pagi2 ni~



fuyooo..ganas3x....

Datuk Bandar ni marah dekat pemandu kereta mewah2 yang suka parkir keta dekat tempat laluan basikal. jadi,so nak bagi pengajtran, ini lah cara terbaik nak mencegah dari pemandu2 kereta mewah ni dari suka-suka hati taruk kat situ.

kesian gila dekat pemandu kereta ni, kuar-kuar jer dari kedai dah tengok kereta kena lenyek, lagik sadis Datuk Bandar tu siap bersalam dengan owner tuan kereta tu. hahahahaha..kelakar pulak rasanya. pas salam tu Datuk Bandar tu blah dengan basikal. kesian wooo, kereta dia tu sebab ditarik dan dmusnahkan. tak gamak hati aku kalau kereta aku di buat begitu rupa...

info berita ley baca dekat sini. pengajarannya, jangan la parkir sesuka hati. kalau kat malaysia ni kita dok parkir ikut suka, tak kew susahkan orang ramai.. renung2kan lah.....

boleh tengok bukti Si Dato Bandar ni lenyek Keta kat sini... cian keta tu...

p/s: khalis..dah jumpa bukti..terbukti bukan edit hik3x....

2 comments:

mykhalis said...

wahahha..biau betol?? bukan edit ke?ganas betul dato bandar nie

lisa lis said...

hehehehe..xtau la edit ke x, ambik pun dr hmetro on9.. kalau dia tipu..sy ttipu gak la..hehehehe~
opsss>>> boleh kew cam tu..ikshh3x....