misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Wednesday, August 10, 2011

Bos Sudah Datang

Assalamualaikum....

hehehehehe... hari ni telah ditegur dek khalis.. hehehehehe... dia tnya napa aku tak update???? soalan yang meninggalkan persoalan hahaha..tp aku kira dia tnya pasal napa aku tak update blog kot? hahahahaha... tembak jer la kan?

sebenarnya hari ini dan semalam memang aku tidak dapat mengupdatekan blog aku ni..bukan takat penyakit M yang ada.. tp disebabkan aku diserang penyakit B.. Hehehehehe, penyakit Buzy yer.. hik3x...


wokeh2x..aku tak ley lama ni..sebenarnya nak d pendekkan cerita, bos aku lakukan lawatan ke atas kioks2 di penang ni. so aku kena tinggalkan blog.. hehehehe... sok aku akan kembali macam biasa jugak... wa...sok xda alasan la nak wat nih.... ken agak update blog,.. hehehehehe...ok la blog... love u so much...

ok la bye3x....




2 comments:

mykhalis said...

hari ni dah keesokan harinya kan?hehe

lisa lis said...

hahahahaha,...baca ayat abg khalis tu..tpingga kejap saya..hahahaha.. hari ni la..kih3x...