misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Monday, August 15, 2011

Gambar Sebelum dan Selepas..



Assalamualaikum...

hahahaha..aku bawa rupanya usb..cis betullah.. sekarang time utk bhenti mengarut dan mgomel.. bagi gambar jer..hehehehe...

Semangat Raya + Semangat Merdeka.. after En.Hamzah dok bising2x suh kami hias Kedai~~~ 

ini Tesco nya kedai.. dia orang buat kat bawah ni utk jualan penghabisan stok..kedai ni la kami dok kutuk kat en.hamzah tak lawa langsung hahahaha~

ini sebelum... en.Hamzah tu mulut dia iksh3x..mengalahkan mak nenek woo..opss..puasa~ tapi da ka patut dia kata  kami tak da perasaan nak raya..xbaik woooo~

ini kedai kita orang...utk versi raya..xley letak macam2..nnti nmpak semak..

ini utk versi raya + merdeka.. yeah2x..merdeka raya~

hehehehehehe~ yea3x... persiapan untuk raya dan merdeka dah ready...~


p/s: en.Hamzah nmpaknya kelihatan bengang sebab kita orang tanya bila pulak tesco nak sambut merdeka hahahaha.. wooo..dia kata otw nak letak bendera yang besar..hahahahaha..bendera tu pun kami beli kat tesco..xkan g tempah lak.. en.hamzah2x... banyak main2x nih~ tgk kami yang suka main2 pun dah siap semua~



4 comments:

SoLy SoLicious said...

waahh...semangat,..merdeka raya :)

lisa lis said...

hahahaha,...semangat merdeka raya tu perlu hehehehe~ baru meriah~

mykhalis said...

repot cik hamzah suruh dia baca blog ni..hehe

lisa lis said...

hahahahaha..ley jer report sebab dia pun xsempat nak baca blog ni..dia dok bz melilau cari mangsa untuk dberi warning kah3x...~