misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Monday, August 15, 2011

2 in 1... Dah Nak Raya Lupa Sambut Merdeka

Assalamualaikum...

hahahaha.. terasa free la sangat2x hari ni, kalau tak susahnya nak update walaupun satu entry..ikshh3x...



RaYa Bulan ini 2 in 1.. sambut raya sekali dengan sambut merdeka.. waaa....meriah giler la tahun ni sambut raya, 

so, just nak tanya apa persiapan korang sambut raya dan hari merdeka?? 

raya-raya juga, tapi semangat patriotik jangan di lupa tau...

sebabnya tengok shopping mall lebih kepada hari raya sahaja, sampai lupa nak sambut merdeka. sekurang-kurangnya sangkut lah  bendera malaysia tu tanda semangat nak merdeka~



kedai kita orang dah taruk bendera Malaysia, hari ni tak dapat nak upload gambar sebab tertinggal usb, hehehehehe > <

appun selamat berpuasa, nnti berbuka jangan makan ikut nafsu tau.. ~ ><

1 comment:

SoLy SoLicious said...

merdeka raya.. yaahuuu