misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Thursday, August 18, 2011

WANTED : Blog link for Khumaera Ismail bloglists siri 2



Assalamualaikum.... hehehehehe, join segmen lagik..yea3x... time bosan2 ni best la plak nak melayan segmen-segmen blogger.. rajin betul dia orang ni wat segmen.. jadi aku kenalah rajin suport segmen dia orang.. baru la berbaloi2x.. tapi layan-layan jugak.. jangan lupa perkara wajib tau.. ok la, itu saja yang nak dikatakan, selamat bblog utk para blogger.. salam ramadhan untuk semua.. ><

apa lagi.. jom join segmen cik khumaera ni  just tekan jer kat tajuk di atas.... kalau rajin jom la usha-usha blog blogger ni jugak http://mid-sayang.blogspot.com/~  

No comments: