misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Saturday, August 20, 2011

BEN ASHAARI NAK BLOG DENGAN SEGERA


ASSALAMUALAIKUM...

WOwowowowow..aku lambat hahahahaha..dah ramai giler rupanya yang join..cisssssss3x...... x aci hahahahaha ><

selamat berblog semua.. dan salam ramadhan~

2 comments:

Kancil 8349 said...

Salam,

Kancil dah pilih blog kamu sebagai blog pilihan kancil...jom terjah sekarang ke sini

http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-blog-pilihan-saya.html

Meck said...

hi selamat berkenalan!

http://meckomecka.blogspot.com