misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Saturday, August 27, 2011

AKU TERPAKSA TINGGALKAN DUNIA BLOG

Assalamualaikum...




Kepada Semua Para Blogger, saya nak wish selamat hari raya semua, pas ni xbberblog untuk beberapa hari~ start Esok Sehinggalah raya keDUA..raya ketiga dh kmbali bkerja.. waa.....sadisnya bunyikkkk~~~~ apa boleh buat, esok adalah hari paling buzy untuk saya dan sekelian alam hehehehe~

appun saya mengucapkan selamat hari araya, andai ada kata tersilap kata harap dimaafkan~ andai saya ada tinggalkan komen yang berbaur tidak puas hati maafkan saya.. appun salam lebaran semua~

teruskan bblogging yer d hari raya~ update citer best2 k...~

p/s: untuk khalis jgn makan ketupat rendang banyak2 tau.. hehehehe ><... selamat hari raya~


ok2x...stop dah..~ sayang korang..syg blog nih..~ selamat berehat yer wahai blog ku syg ~

2 comments:

tia @ Ini Kisah Tia said...

takpe .. dahulukan yang mana penting okey :)

cik Ida said...

selamat hari raya dear..:)