misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Sunday, November 6, 2011

View Aku Yang Penipu

Tadi-tadi saja la nak tengok statistik akunya view.. tengok macam pelik la plak, semalam aku pos satu benda jer aku rasa.. tapi apsal aku tgk yang view tu ramai sangat?????? 

hahahahahaha...ramai kew?????

ok2x..aku bagi korang gelak kat aku la...


statistik aku tu memang penipu.. penipu sangat2x..ko sengaja kan nak jaga hati aku yang tengah kecewa tak balik kampung kan3x......




sebenarnya tak pernah lagi lah masuk di akal oleh blog aku orang view macam tu melampau tinggi walaupun sekecil kuman.. ni kalau otai tengok dia orang pun gelak kat aku jer hahahahahahahahahahahaha..
kau ni blog..tau lah tuan kau ni tak dapat raya..tak kan lah kau pun dah tak betul.. cian kat kau.. aku kena kuar bagi kau rest dulu la blog.. tuan mu nak g restkan otak kejap sambil menunggu Rendang yamg bakal tiba tengahari nanti, kang kalau bapa aku tau aku dok layan blog bukan wat kerja.. nanti dia suh aku tutup kedai dan balik kampung hahahahaha~

ok2x...aku dah macam dengar ramai gelakkan aku ni ...chow dulu lah..keh3x...


salam raya haji..jangan lupa kat aku kalau korang dah makan daging korban tau..huhuhuhuhuhuhu ><

2 comments:

Fahz said...

salam aidil adha :)

lisa lis said...

salam aidiladha jugak...:)