misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Saturday, November 5, 2011

Raya Haji Jew Aku Kerja..

Salam...


yea2x..sok raya haji.. sama2 la kita meraikan aidiladha, raya tahun ini aku terpaksa berkorban masa untuk kerja? grrrrrr..hati kena ikhlas walaupun xdapat balik kpg dan tak dapat makan daging korban..sob2x..sedih woo.. semua orang bengang kat aku sebab gi kerja waktu raya? yup...aku pun bengang dengan korang yang tak dapat memahami hati aku yang terpaksa kerja time raya.. korang ok lah dapat gak raya sehari da yang raya sampai seminggu.. aku nya kekasih hati plak cuti raya sampai 3 hari???? 

hehehehehe..ni luahan penuh ikhlas dgn kasih sayang yang tak berpenghujung ni.. walaupun dalam hati rasa nak nangis yang teramat-amat happy..

aku tak dapat balik raya sebab kita orang mana dapat cuti.. nak cuti boleh, tapi kena cari orang ganti, tapi sapa yang aku nak cari untuk ganti aku..xda sapa yang nak ganti time cuti-cuti raya gini..kah3x..gelak kat diri sendiri.. tak per lah, aku terpaksa senangkan hati aku..bos dah janji nak bayar 3x gnda gaji di hari raya haji ni.. huhuhuhuhuhu..sob3x... 

xperlah redha jer la wahai hati hihihihi..

k la..selamat hari raya aidiladha.. sambil2 tu sesama kita berfikir tahun ini apa yang sudah kita korbankan dengan hati yang ikhlas.. renung2kan~


No comments: