misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Sunday, November 6, 2011

Terima Kasih Mak

Salam...


Gendang Gendut Tali Kecapi....
Kenyang Perut Senaglah Hati.

Terima Kasih Abah sebab hantarkan makanan raya untuk anak mu ini.. terima kasih Emak sebab wat kan rendang daging yang paling sedap di alam ini.

sambil makan sambil menaip.. lega sales dah masuk berkat abah datang kot hehehehehe....

Ya Allah sedap sangat-sangat bila dapat makan masakan air tangan ibu, sedap tak terkira, kalah makanan yang mahal2x... dapat gak makan masakan mak ..almaklumlah dah lama xbalik kampung..

sempat jugak lah call mak bagitahu makanan dah sampai.. dan cakap terima kasih mak sebab masakan makanan yang sedap2x...

love u mak... muahhhhhhhh...

No comments: