misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Tuesday, November 8, 2011

Petang Yang Mengenyangkan

hohohohohohoho.....

Gendang Gendut Tali Kecapi,
Kenyang Perut Nak Makan Lagi.

Pantun Dua Kerat ni sangat-sangat la sesuai untuk aku yang dah makan pagi berdouble-double aku melantak sakan.. kah3x... ni lapar lagik sebenarnya, tapi terpaksa tahan.

teringat pagi tadi...

7.40   pg makan Roti Canai.. fuyooo..tu dah berapa ratus kalori tu.. 

10.00 pg Nasi Himpit Bersama kuah kacang dan Rendang Satay.. fuyoooo...terbaiklah setakat ni..

11.00 pg Ketupat Daun Palas bersama Rendang Daging.. 

Memang terbaiklah mak-mak budak tesco ni masak, Aku memang suka part makan, tambah-tambah bab makan free, sapa yang nak tolak rezeki??? kan????

tu tak kira tengahari punya,...nasib baiklah aku makan biskut jer kahhh3x.....

ni kalau si jantung hati aku tau aku makan tu semua, dia pakat geleng kepala la.. udah lew makin gemuk.. ni bertambah lagik kilo...

padahal tadi masa dok sembang call, dia tanya aku dah makan lum?

ayat aku..hehehehe.. "aku cakap belum..tak lalu.."
tapi aku tahu dia tak caya aku tang makan nih, ley lak dia cakap " yerla tu, tah2x dah kenyang"

sebenarnya tu memang ayat untuk menyelamatkan diri dan ayat kasihan aku keh3x...

tapi tak apa..dalam hati aku..setahun sekali jer kan nak makan makanan raya... tapi apa kejadahnya setahun sekali.. esok mak shira nak datang pulak bawa makanan.. haishhh..aku boleh gila makan cam ni, almaklumlah nak balik kampung lambat lagik, nak tunggu jumaat nih, huhuhuhuhu..lamo lagi nih.. pejam mata buka mata, lama lagik aku rasa...

dah masuk petang nih.. aku dah mengidam Ayam Kfc dengan cucur Udang... 

hehehehehehehe..ok la..nak p cari makan dulu, customer pun tak ada..huhuhuhuhuhu.. tu yang wat aku mau makan jer nih...

2 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

tu la bestnya raye.makan aje..hihi~

lisa lis said...

n tu la time nak mbesarkan badan hahahahahahaha~