misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Tuesday, November 8, 2011

(GAMBAR) Anugerah Skrin 2011 - Pakaian copy paste artis

Salam...

Sambil Layan Beatiful Nara yang asyik condemmm jerk nih.. baru aku terperasan something.. cian la kat artis kita-kita nih, sampai tak da modal nak cari baju patern lain, semua pakat copy n paste.. yer..jahat pulak tangan aku menaip ayat-ayat cam tu kekekekeke~

layankan jer la...





gambar depa ni aku teringat pulak dengan kumpulan-kumpulan yang suka pakai baju ni macam kumpulan dewa n hujan.. terbaik kottt....

tapi gambar yang last ni paling aku suka...
pakaian terbaik...

( layankan jerla ayat aku tu..hehehehehehe..jangan lupa terbalikkan ayat yer )

walaupun masih sedih dengan farida nih..><


mungkin dia rasa yang ni terbaik untuk dirinya, tak perla..bagi jer la ruang untuk dia berubah.
doakan yang baik2 yer.. 

amin.

kredit untuk gambar redmummy.com

No comments: