misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Sunday, September 4, 2011

Solusi ke-35

Assalamualaikum...

edisi majalah solusi yang ke- 35 dah keluar, aku dah beli tapi tak sempat untuk membacanya lagi, lagipun aku beli last sebelum raya, so aku tinggalkan kat rumah sewa... isi nya aku tak baca dan tak tahu lagi, tapi masa beli buka sekali imbas.. hohohohohohoho..sangat2 la menarik hati ....

so para blogger, apa salahnya gunakan solusi sebagai wadah bacaan di masa lapang kalau sekali sekala tak berblog , lagipun tak salah mencari ilmu yang sedikit, yang sedikit tu kalau di manfaatkan sebaik mungkin insyaalah, hati yang keras pun menjadi cair..~


to all blogger~ selamat membaca ~ ><

p/s: malam ni nak start baca solusi...~

No comments: