misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Monday, September 5, 2011

Aroma Si Kopi Hijau Di Pagi Hari

Assalamualaikum... hari ini update paling awal hahahaha..selalu sokmo lambat2..almaklumlah hari ni ter excited lebih~ pagi ni awal2 pagi dah bangun melantak si kopi hijau.. percubaan untuk keluaran terbaru Vida, Aroma dia pehhh...wangi woo..bagi pengemar kopi pagi2 mmg buat kita terasa semangat nak minum.. hihihi.. tapi satu yang aku lemah, warna dia..hijau.. aku sengaja jer beli sebab nak rasa sesuatu yang lain sikit, biasa minum kopi2 ni tak pernah lagi jumpa kopi hijau, tu yang beli, bak kata akak vida sorang tu, testimoni jadi customer pertama yang cuba. 

sebenarnya aku tak suka akan spirulina, tapi aku gagahkan diri untuk mencuba hehehehe...

sambil2 tu wat research sikit pasal kopi hijau keluaran Vida ni..


Vida Kafe/Kopi Hijau

 Kegunaan.
Untuk merawat masalah kesihatan dan kecantikan dalaman disamping menjadikan ianya sebagai makanan kesihatan tambahan harian.
 Rumusan
Spirulina, Gamat, Titisan Aura, Klorofil dan Madu.

hehehehe... disebabkan ia minuman kesihatan jadi tak salahlah mencuba.. almaklumlah aku ni kerja hari2..rest pun time balik rumah jer la.. so, bagi sesiapa yang nak mencuba harga dia pun murah la.. 15 sachet untuk harga RM38.90. hehehehe..wat iklan la kejap..haishhh~







kepekatan kopi hijau..aroma dia yang tak tahan tu

time ni take time untuk minum hehehe..sebab kurang sedap di tekak aku..tapi bau dia pehhh..wangi woooo



ok la.. untuk para blogger selamat menjalani hari yang menceriakan hari ini.. after this nak baca solusi.. semalam tak sempat nak baca, almaklumlah..balik2 wat kerja yang aku dgn julie saja yang tau keh3x...><

sebelum baca solusi.. nak kena wat kerja dulu lalalalala..><


p/s: serba salah lagik ni sebab tak sarapan pagi dengan si dia huhuhuhuhuhu... :((

1 comment:

mykhalis said...

memang tak berani nak cuba,,tengok warnapun dah seram..huu...