misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Sunday, September 11, 2011

BEN ASHAARI ajak BLOGGER RAYA


Assalamualaikum..hohohohoohoho...abg ben ajak join segmen..yihaaaa..lamo xjoin hak3x... jom2x..join segmen abg ben kali ni..citer2 pasal raya~

citer pasal raya?????? hohohohohohohoho..macam biasa xda apa yang menarik pun tahun ni hahahaha..almaklumlah..akak sulong xda..huhuhuhu..xdapatla nak beraya dengan anak sedara den.. adik ke-empat lak xda..dok g belayar..menci2x..tiap2 kali raya jer adik g belayar...sedihnya...

pagi raya macam biasa, kita orang satu family akan bersalam raya..
tp keluarga aku ni mmg xserupa orang..cis2x.. boleh plak potong trip bersalam.. patutnya dr tua ke muda..ini yg kecik2 salam dulu..akak2 last2x.. hampeh..hahaha..tp time bsalam raya mmg gila2 la.. 

aku dgn kakak aku pakat dok menghafal nak cakap apa..bila dah start cakap.. orang lain tolong sambung hahahahaha~ 

tahun ni best2x.. sebab dapat bagi mak..tok.adik2.. abah duit raya.. hehehehe.. kak ya jgn marah aku xbagi duit raya..aku dah belikan kuih raya hehehehe.. raya haji nnti aku bagi duit raya na.. ang tolong masakkn aku rendang yer..~

part sedih lak nih.. yoo..adik aku Luqman Hakim menangis..huhuhuhu..pecah rekod utk pagi raya.. sedih la plak.. tp adik aku ni hati dia sensitif sikit..alololo...cian nya~

satu hari d hari raya.. kerja aku tidooooooooo jer.. memang gila lah..dalam keta tido..sampai rumah pak lang pun aku tido... tido sakan bukan beraya sakan.. sebabnya last day aku kerja bagai nak mati jaga kedai tudung..tido2 jugak..tp raya kat rumah orang..tgk makan jer mata celik dah..hik3x.. 

appun.. perasaan aku baraya sebagai blogger???? rasanya sama kot..bezanya..kali ni aku tau lagik banyak pasal raya korang..ada best..ada sedih..ada tlebeh gumbira..

appun..selamat hari raya..hehehehe..syawal xabis lagik nih..kih3x..><

5 comments:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

apa2 pun slamt hari raya!..:)

Azzah said...

azzah singgah
selamat hari raya

BEN ASHAARI said...

selamat hari raya ... :)

mykhalis said...

mesti boringkan Khalis tak datang mengomen? hehehe.. bz skitla lepas raya ni.. sori..selamat membuncitkan perut makan open house

lisa lis said...

wuhuuuuu..tq2x..selamat hari raya..waaa abg ben sempat gak menyingah kat sini hehehe..tq yer abg ben~

owh khalis...hahahha..mcm tau2 jer kita akan boring kalau khalis xmai komen2x... hehehehe... ni pun prestasi bsama blog makin menurun..bz woo..huhuhuhuhu~