misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Sunday, September 11, 2011

Gambar - Aku Tension.. Korang ?

Assalamualaikum... dammm..dam..dam..tension woo hari ni... 


AMARAN


tolong jangan tengok gambar di bawah ini kalau korang berada di situasi High Tension >>>> aku dah warningkan tauuuuuuu!!!!!


pastinya korang akan menghadapi saat-saat tension dalam hidup korang kan? kalau tak setiap hari pun pasti ada satu hari yang cukup buat korang tension.. nak maki orang, nak g jenjalan hilangkan tension, ajak kawan-kawan korang temankan korang membeli belah, temankan korang makan pas mcd ke kfc pas tu ke pizza pastu dammmm3x....kerja korang nak melantak jer kan3x? pastu ada yang call mak sebab nak hilangkan tension, pastu siap nangis tersedu sedan woo...mak pun nak tension sebab risaukan korang dan bagi yang bercouple plak time tu lah nak cari kesalahan kekesih masing-masing..almaklumlah tengah tension.. dan aku plak..hahahaha..kalau tension aku akan makan dan makan..paling penting time tu kawan-kawan aku happy sebab aku akan ajak depa makan sekali hak3x...



tapi kalau tengah tension kawan-kawan korang pasti akan suruh korang bersabar kan.. time tu baru la ingat diri kejap.. tapi aku kalau tension tak la plak sapa-sapa suruh berhenti makan hahahahaha..tu la yang makin membulat..kah3x... tapi kalau orang dah nasihatkan suruh bersabar.alahai ikut sajalah..sebab dia orang pun akan tension tengok korang tension.. bukan sebab apa..tapi sebab kesian kat korang..tu tanda sayang kat korang..
hehehehe..dan aku..dia orang sayangkan aku sebab tu depa tak bagi aku berhenti makan kalau tension hak3x... sadis2x.. ><


agak-agak kalau korang tension korang buat apa yer????








bertafakur lah sebentar sekiranya tengah stree dgn tension

indahnya kesabaran itu...


p/s: sabarlah sangat yer..hahahahaha..kalau cari barang tak jumpa..bukan takat mengamuk..siap menangis panggil barang tu hik3x.. sikap yang tak patut di contohi.. bilalah hati aku dapat menahan godaan amarah nih..haishhh

No comments: