misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Sunday, September 4, 2011

aku mengidam .. tercapai sudah

Assalamualaikum...

wahai blogger sekelian alam.. dah lunch lum???? hohohohoho..jgn lupa makan tengahari tau.. semalam makan bubur ayam MCD nyum2x..sedap woo..tapi syg tkurang something yang aku suka bau dan rasanya... minyak bijan..huhuhuuhu..frust terus hati aku ni..tawar hati woo makan bubur ayam xberminyak bijan.. sob3x... tp makan gak la hehehehehe~

dan hari ini...

aku happy..sbb staff mcd xlupa taruk minyak bijannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..dan hasilnya.......




hahahahaha... aku makan lunch dgn bubur mcd lagikkkkkkkkkkkkkkk..yippi.....~ 

dan akhirnya... apa yang aku idamkan dari semalam dah dapat..~

p/s: sambil makan bubur mcd ni ..sambil tunggu si jantung hati sampai ke penang~ wish si dia tercinta selamat sampai~ amin.

No comments: