misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Saturday, May 7, 2011

hidup aku dgn kerja.. new life~

assalamualaikum...

~ hohohohoho ~

hari ni aku ditahap kebosanan tahap gaban??? knp??? hohoho..sbb arini customer xramai lorr~

per lagi, pala ngah bosan..so aku merajinkan diri aku yang mmg sedia malas tahap cipan,

dulu aku ni dak lakonan major teater lakonan dan pengarahan( seni halus ) kat universiti sains malaysia,.. tp itu dulu kala..

skrg new life la.. cari hidup sndry..umo makin tua..waaaaa~~~~ hehehe..tp mantain lagik umo 24thun..

so skrg aku ngah usha2 kerja kerajaan, tp skrg nk dpt kerja krajaan susah.. mau ada kroni.. so aku yg xbtuah nih kena la usaha sndry cari kerja utk sementara..

alhamdulilah..now.. aku kja as...?????? diam2x sudah~

ini aku...





kerja aku skrg jual rokok elektronik.. smoker haven.. da masa g cari blog smoker haven penang ~

so orang kata.. apa pun kerja kita sebagai manusia, seboleh-bolehnya biar lah jangan menyusahkan mak bapa kita, aku belajar satu perkara, lakukan apa saja kerja asalkan bukan kerja makan tido n dok bergantung harap org tua kita utk bkerja utk kita???

umoq dah tua weh..so skrg tugas aku.. berbakti utk mak aku yang paling aku syg...

mak kita sayang mak sgt2x... love u mak..


p/s: renung2xkan...

No comments: