misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Sunday, May 8, 2011

Bahagiakan Ibu anda~

Assalamualaikum...

hohohoho~ today hari ibu~

mak aini sayang mak sgt2x.. dusss..semalam xwish hari ibu mcm biasa kami adik beradik wat.. sbb apa sbb bz.. huhu~ sad2x.. jangan jadikan bz adalah alasan~




so pagi2x aku call mak aku.. " aku tnya mak , dah makan lum? mak jwb lum makan..huhuhu..sedih ati ku.. mak bgthu mak tunggu anak2 dia blanja makan ~ ohhhohohoho~ dgn sedih aku pun kata pada mak.. " mak minggu depan kita balik.. mak ckp jer mak nk makan apa???? mak dgn gumbira kata.. hahahaha makan kat rumah pun ckup la.. jnji anak balik~ ohh..lagi sedih hati nih~ so..aku bgthu mau blanja mak mkn..tp mggu depan la..mggu ni kja~ aku nk blnja mak makan KFC~ sonok la adik2 aku yg perut2 besar mgalahkan tong gas~ kalu blanja mak makan.. kompom la kena bawa depa sama.. huh~ semangat depa nih bab makan~

lupa lak.. hehehehe.. dh kompom2x la aku wish hari ibu pada mak aku~ aku bgthu hari2 adalah hari ibu~ so..msti la hari2 aku ingat kat mak kesyangan aku nih~

dpendekkan citer..yeah3x.... minggu depan aku ley balik kampung..hip2x..horey.. suka2x.. dpt balik jumpa mak..jumpa kmpung..jumpa adik2x..jumpa kakak2x..jumpa tok2x..jumpa ayam itik..lembu kebau.. jumpa kucing ksygan aku si bloody tu~ hohoho~

miss my mum a lot3x....

layankan jer la gmbar family aku yang aku kata nk jumpa nih~~~~~ tp gmbo mak xda la plak..sbb mak den malu2x bab nak tangkap gmbooo~



ni gambo adik2 aku yg kuat makan~ lagik sorang lagik kuat makan...tp xda dlm gmbooo~




ni lak gmbo akak aku yg suka bising kalu aku balik kpg kejap2x.. hohoho~ balik kpg wajib jumpa dia.. coz..dia akak ksygan aku yg pling lah aku syg walaupun mulut dia bisng~ tu gmbo kucing aku la..si bloody yang kuat makan gak cam adik2 aku~


n.... ini aku hik2x....




dan.. aku teringin jumpa sesorang yg dh jdi ibu..akak aku yg sulong.. bukan tringin jumpa dia..tp tringin jumpa anak sedara aku yang ptama ni...


huarghhhhhhh~~~~


aku rindu mira~~~~





p/s: appun yang anda lakukan hari ini~ selamat hari ibu~

2 comments:

nur said...

selamat hari ibu buat semua ibu..
isk.. nama kucin.. bloody tu.. cam twilight plak..

lisa lis said...

hohohoho..nama dia tu silap bagi..ingat kucing jantan..sekali betina..hik3x...