misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Monday, May 9, 2011

Dia datang bagai Mimpi

assalamualaikum....


hohohoho...selamat pagi ~

pagi ni rasa dalam mimpi.. sbb bloger mykhalis dtg coment kat blog aku.. hehehehe.. serius rasa sgt2x malu n rasa cam nak hentak2 muka kat komputer ni sbb tharu~

hahahahaha.. mgkin sbb aku kan xda sapa2 sgt dlm blog aku nih~ tu yg mjadikan aku happy tahap gaban ni~ serius hapy sgt2x.. utk abg khalis..( boley kot panggil cam tu sbb aku rasa aku muda lagik hik3x) tq sgt2x.. kalu boleh ajarkan sy wat blog pun best.. nak gak letak menatang2 yg da dlm blog abg khalis tu.. hohohoho... plz ajarkan aku~~~~

apa pun tq2x... msih dlm mimpi lagih nih~



muka yg penuh dgn keharuan dan..kemimpian lagih nih~~~~~

p/s: ni la kalu nk jadi blogger wanita.. kalu gmba sndry msuk mmg xsah hohohoho~