misz.dejavu

follow facebook - dealova_1987@yahoo.com ( cahaya mataku )

blog ini blog peribadi, apa saya suka saya tulis, apa saya pikir saya tulis, blog saya berdasarkan apa yang berlaku dsekeliling saya, di depan, di belakang mahupun d kejauhan saya. blog saya tidak mungkin s'skema saya. impian saya jadikan blog saya diari saya, anda suka anda baca, anda tak suka senyap saja. biarlah hati anda saja berkata2x..saya jugak akan copy paste jika merasakan ia sesuatu yang saya ingin kongsikan bersama anda, tp jangan risau kerana saya pastikan apa yang saya copy n paste itu saya link kan ke tuan punya blog, tanda saya hargai nukilan anda~ saya ikhlas mengatakan sesiapa msuk blog saya, terima kasih sy hargai.. >>> ok2x dah hbis skema.. apa2 tq. hik2x... wat muka comel skit ><.. korang mmg comey ><

Post Mortem

Follow by Email

Sunday, May 8, 2011

AwAs BLoGGer....

huh... hari2 aku follow blog dia org nih~

ley x aku promote deme kat sini??? dus3x..deme dah tkenal wat apa aku promote deme???

but aku still nk promote deme.. coz.. aku suka follow blog deme~ asal masuk kja smpai abis kja.. kja aku ngadap blog deme..

paling aku suka.. blog dia nih~

http://blogslucumenarik.blogspot.com ....>>>> link first aku msuk.. sbb blog dia pling menarik hati aku.. gmbar saja mmpu mnterjemahkan dlm mcm2 gaya~ best woo...

blog kedua... blog brader nih~ coz...

http://www.benashaari.com ...>>>> suka tgk blog dia yg laju~ bukan laju apa.. laju mcapai follower2x.. hik2x..tringin gak jd cam dia... tp dia nya blog best coz.. byk menda wat aku tau pasal blog..hik3x...

......................................>>>

per motif aku berblog sbb aku tringin nak jadi seorang blogger gak.. btui kew apa aku taip nih???????


bantai jer la.. sbb nak cepat nya pasal~


p/s: somebody plz help me... ajarkan aku jadi blogger~

2 comments:

mykhalis said...

be ur self.. menulis dengan masukkan roh dalam penulisan..andai tengah marah,,jangan wat entry sedih,,nnt celaru..hehe..

lisa lis said...

hehehehe...tq2x en khalis..eh2x..abg khalis..sbb sudi coment. hik3x.. nak tgelak plak pg2 nih..sbenarnya ttiba rasa bangga.. tq sgt2x... cek xmarah..cuma suka tulis haru biru.. br nak blaja2 menulis.. ajar2 la kita.. apa pun kita xtau kat sini???? huhuhuhu...sob3x...